29.10.2010. / 13:06

Autor: Hina , Nacional.hr

Šeks i dalje misli da bi trebalo zabraniti SDP? 'Oni bi se trebali ispričati HDZ-u!'

"Kome da se ja ispričam, zašto bi se ja ispričao SDP-ovcima", protupitanjem je Šeks odgovorio novinarima u Saboru, koji su ga upitali hoće li se ispričati zastupnicima SDP-a zbog uvrede

Vladimir Šeks; foto: Autor: Igor Kralj/PIXSELLVladimir Šeks; foto: Autor: Igor Kralj/PIXSELLPotpredsjednik Sabora Vladimir Šeks izjavio je danas kako nema namjeru ispričati se SDP-u zbog svoje izjave da bi Ustavni sud mogao razmotriti zabranu te stranke, istaknuvši da se SDP treba ispričati HDZ-u zbog učestalih izjava SDP-ovih zastupnika da je vrh HDZ-a kriminalna organizacija.

"Kome da se ja ispričam, zašto bi se ja ispričao SDP-ovcima", protupitanjem je Šeks odgovorio novinarima u Saboru, koji su ga upitali hoće li se ispričati zastupnicima SDP-a zbog uvrede.

"Ja sam uvrijedio SDP? Ja sam u polemici i vatri polemičkoj, kada je SDP nazivao vrh HDZ-a kriminalnom organizacijom, što je višekratno izjavljivao Jovanović, a potvrđivao Milanović, rekao da ako je vrh HDZ-a kriminalna organizacija, a vrh HDZ-a tvore predsjednica i potpredsjednici Vlade, predsjednik i potpredsjednici Sabora, dakle ako je vrh Vlade i Sabora kriminalna organizacija, onda je kriminalna organizacija i vrh SDP-a", izjavio je Šeks.

Jarnjak: 'Je li u redu nazvati HDZ kriminalnom organizacijom?'; Stazić: 'To misli većina građana'

Bebić: Šeks je u najmanju ruku pretjerao, ali ne vidim zašto bi se trebao ispričati

Zbog toga se, naglasio je, nema namjeru ispričavati SDP-u, nego se zastupnici te stranke trebaju ispričati HDZ-u, "jer neprekidno u različitim varijantama ponavljaju da je vrh HDZ-a, Vlade i Sabora, u koji i ja spadam, da smo dio kriminalne organizacije".

"Prema tome, neka se gospoda iz SDP-a ispričaju HDZ-u, jer njihovo opetovano vrijeđanje i klevete, njihovi izljevi mržnje, zaslužuju da se oni ispričaju HDZ-u", zaključio je Šeks.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 29.10.10. 14:32

A što kaže g.Šeks na izjave g.Barišića, "rizničara" HDZ, koji tvrdi da je mažnjavao državnu lovu i davao je u kasu HDZ...?
I što je potvrdilo više ljudi iz vrha HDZ?


registracija
11/1/10

fluid, 29.10.10. 16:21

Ovo biće sa druge Planete,nikada se neće ni otrijezniti ni dovesti u razumno stanje.Njegov habitus je jednostavno takav.Ne pomete li ga razvoj događaja,morat će se viša sila pobrinuti za to.A to je već viđeno na ovim prostorima.DOLE ŠEKS i ŠEKSOVIĆI !!!!


registracija
30/8/10

TonyP, 29.10.10. 16:34

ok...nije dio, vec vrlo vazan dio, tj odlucujuci. Jel sad OK?


registracija
3/9/10

vasiona55, 29.10.10. 17:05

sramota! Šeks i HDZ su sramota hrvatskog naroda.


registracija
27/7/09

verina, 29.10.10. 17:15

Divljak!


registracija
11/1/10

fluid, 29.10.10. 17:42

Kad sam u negdašnjim situacijama nailazio na ovakve galamdžije i bezobraznike,kao što je Šeks,koji su divljali u svojoj aroganciji najveće mi je zadovoljstvo bilo opaliti im šamarčinu,doslovno.Tek tada bi prestali shvaćajući da to njihovo bezobrazno ponašanje nemože proći.Ima li neko u ovoj državi da opali šamarčinu poludjelom Šeksu?Da ga spusti u glib gdje mu je oduvjek bilo mjesto.Nije mi jasno tko tome poluidiotu"drži leđa" ,ili daje potporu?Gravitira iz Slavonije ali mislim da ga od tamo niko ne podržava.Jer nije ni zaslužio.Pa kako onda jedan imbecil i bolestan um može vrtjeti cijelu hrvatsku naciju svojim diktatorskim metodama?Kako?Nevjerovatna hrvatska politička zbilja!


registracija
29/11/09

Ivis, 29.10.10. 19:11

Niti njegovi zakoni za 'vlastite potrebe', ne mogu mu nista pomoci. Pecen je!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika