29.10.2010. / 16:25

Autor: Nacional.hr

Gipsy Swing i Marina Orsag 6. studenog u Avenue Baru

Marina Orsag jedina stand up komičarka u Hrvatskoj, u svojoj petogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 500 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike

Marina OrsagMarina OrsagU subotu, 6. studenog u Avenue Baru, koji je otvoren u sklopu sportskog centra Avenue Ball nastupiti će Gipsy Swing kvartet i stand up komičarka Marina Orsag. Zabava počinje u 20.30 sati, a cijena ulaznice iznosi 40 kuna.

Gipsy Swing kvartet čine Damir Kukuruzović(gitara), Bruno Urlić(violina), Saša Borovec(kontrabas) i Goran Grgurač(gitara). U tridesetim godinama dvadesetog stoljeća bio jedini pravi europski odgovor na swing glazbu koja je dolazila iz Amerike. Kukuruzović već dugi niz godina slovi kao jedan od najvjernijih sljedbenika legendarnog Djanga Reinhardta u ovoj regiji.

Band iza sebe ima više od 200 nastupa na raznim scenama u cijeloj regiji a od poznatih izvođača s kojima je band nastupio vrijedi izdvojiti sljedeće; Zdenka Kovaćiček, Boško Petrović, Yorgui Loefler, Ludovic Beier, Adrian Byron Burns, Angelo Debarre...

Marina Orsag jedina stand up komičarka u Hrvatskoj, u svojoj petogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 500 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu.

Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred predsjednikom Mesićem, publiku je osvojila i u Bosni i Hercegovini i Sloveniji gdje je redoviti gost. U veljači 2010. Nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicester festival u Engleskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku. Cinizmom i ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika