30.10.2010. / 13:38

Autor: Hina

Sisak: Policija istražuje okolnosti smrtnog stradavanja 1,5 godišnje djevojčice pod vlakom

Strojovođu i svu trojicu manevrista policijski službenici su na mjestu nesreće alkotestirali, te je utvrdeno da nisu bili pod utjecajem alkohola

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPolicijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je po završetku očevida o okolnostima, smrtnog stradavanja jedno i pol godišnje djevojčice pod jurećim vlakom na željezničkoj pruzi Sisak centar-Sisak Caprag u Ulici Rade Končara, koja se igrala na pruzi pokraj svoje kuće.

Policija u jutrošnem priopćenju navodi kako su "jučer oko 16,30 sati u industrijskoj zoni u Sisku, u Končarevoj ulici, strojovoda i manevristi lokomotivom po pruzi gurali 15 vagon-cisterni, uslijed čega je prvi vagon, na kojem su se nalazila druga dvojica manevrista, na pružnom prijelazu udario u jedno i pol godišnju djevojčicu, koja je na mjestu smrtno stradala".

Strojovođu i svu trojicu manevrista policijski službenici su na mjestu nesreće alkotestirali, te je utvrdeno da nisu bili pod utjecajem alkohola.

Uz policijske službenike očevid je vodila istražna sutkinja Županijskog suda u Sisku uz zamjenicu županijskog državnog odvjetnika, te je po nalogu istražne sutkinje naložena obdukcija koja će u sisačkoj Općoj bolnici biti obavljena u utorak, 2. studenoga.

Službenici Policijske postaje Sisak nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti tragične nesreće, nakon čega će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće, navodi PU sisačko-moslavačka.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika