31.10.2010. / 10:04

Autor: Hina

Obožavatelji srušili internetske stranice kupujući ulaznice za turneju Take Thata

Organizatori su na veliku navalu odgovorili dodavanjem još 11 koncerata raspored u Velikoj Britaniji. Turneja pod nazivom "Progress Live 2011", prva je na kojoj će nastupiti i Robbie Williams nakon napuštanja benda prije 15 godina

Robbie WilliamsRobbie WilliamsInternetske stranice preko kojih se prodaju karte za turneju grupe Take That, prvu u punom sastavu nakon 16 godina, 'srušile su se' nakon navale njihovih fanova, nestrpljivih da što prije dođu do karata.

Britanska agencija Ticketmaster, distributer ulaznica, izvijestila je kako se dogodila "stvar bez presedana" kada su u petak ujutro u 9.00 sati u online prodaju puštene ulaznice za europsku turneju britanskoga benda, koja bi trebala početi iduće godine.

Organizatori su na veliku navalu odgovorili dodavanjem još 11 koncerata raspored u Velikoj Britaniji. Turneja pod nazivom "Progress Live 2011", prva je na kojoj će nastupiti i Robbie Williams nakon napuštanja benda prije 15 godina. Grupa će svirati čak sedam koncerata na gradskom stadionu u rodnom Manchesteru i isto toliko na londonskom Wembleyju.

Internetska stranica Ticketmastera zabilježila je u petak više od 20 milijuna posjeta, što je više od prošlogodišnjeg rekorda kada obožavatelji Michaela Jacksona pokušali doći do karata za njegove povratničke nastupe u Londonu.

Vezane vijesti

Take That s Robbiejem Williamsom kreće na europsku turneju

Take That s Robbiejem Williamsom kreće na europsku turneju

S Robbiejem Williamsom u postavi nakon 15 godina izbivanja, britanska skupina Take That objavila je u utorak da kreće na turneju koja uključuje 20… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika