31.10.2010. / 13:14

Autor: Hina

Tragedija u Splitu: Dječak u igraonici umro od vješanja

"Na vratu sam pronašao brazdu karakterističnu za vješanje, ali i druge znakove koji upućuju na to da je do smrti došlo upravo usljed vješanja", kratko je za Hinu rekao dr. Alujević

Autor:
Ivo Čagalj/PIXSELLAutor: Ivo Čagalj/PIXSELLUzrok smrti petogodišnjeg dječaka iz Korčule koji je u subotu kasno popodne nastradao u igraonici Čarobni grad na Poljudu je - vješanje, doznaje se od patologa dr. Antonia Alujevića iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split koji je jutros dovršio obdukciju.

"Na vratu sam pronašao brazdu karakterističnu za vješanje, ali i druge znakove koji upućuju na to da je do smrti došlo upravo usljed vješanja", kratko je za Hinu rekao dr. Alujević.

Dječak je nastradao jučer u 18,20 sati igrajući se s ostalom djecom na toboganu na napuhavanje. U jednom momentu je pao na tlo i ostao bez svijesti. Po riječima očevidaca, pomoć mu je pružio otac i jedna posjetiteljica, inače medicinska sestra koja je tamo bila sa svojom djecom. Kola hitne pomoći došla su na mjesto događaja u vrlo kratkom vremenu, no u splitskoj bolnici su konstatirali smrt dječaka.

Policija još utvrđuju sve okolnosti tragedije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika