31.10.2010. / 14:08

Autor: Hina

Maradona: Ovo je najtužniji rođendan u mom životu

"Gaučosi" su u četvrtfinalu SP-a poraženi od Njemačke 0-4, a Maradoni nije produžen ugovor iako su mu to obećali čelnici Nogometnog saveza, te unatoč tome što je imao veliku podršku u javnosti

Najbolji nogometaš svih vremena Diego Maradona u subotu je navršio 50 godina, no bio je to njegov najtužniji rođendan u životu. Nije bilo nikakve rođendanske proslave, a Maradona je najavio da će provesti cijeli dan u svom domu u Ezeizaiji, predgrađu Buenos Airesa.

"Ovo je najtužniji rođendan u mom životu i nemam ga namjeru slaviti. Da budem potpuno iskren, još uvijek sam u stanju žalovanja, a ono traje otkad smo ispali u četvrtfinalu SP-a ", kazao je Maradona, koji još ne može prežaliti svoj neuspjeh na mjestu izbornika Argentine.

"Gaučosi" su u četvrtfinalu SP-a poraženi od Njemačke 0-4, a Maradoni nije produžen ugovor iako su mu to obećali čelnici Nogometnog saveza, te unatoč tome što je imao veliku podršku u javnosti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika