31.10.2010. / 14:22

Autor: Deutsche Welle

Tulum godine: Heidi Klum poziva na Noć vještica

Njemačka manekenka Heidi Klum poznata je u SAD-u po svojim partyjima koje organizira na Noć vještica. No, smisao nije samo dobra zabava nego i odlična reklama za karijeru supermodela i njezinog supruga Seala

Heidi Klum sa suprugomHeidi Klum sa suprugomHeidi Klum u crvenom oklopu sa širokim ramenima - tako će večeras (31.10.) dočekati brojne goste u noćnom klubu Lavo u New Yorku na svom 11. partyju povodom Noći vještica ili kako Amerikanci kažu: Halloween. Njemački supermodel godinama organizira te partyje na koje vrlo rado dolaze i najpoznatije svjetske zvijezde. Ove godine su među gostima i glumice Eva Longria Parker i Jessica Alba.

Heidi kostim bira mjesecima i sve pripreme drži u strogoj tajnosti sve do nekoliko dana uoči velikog tuluma. Njezina je maska svake godine bila senzacionalna: od ogromne okrugle jabuke u kojoj je sakrila svoj trudnički trbuh 2006. godine preko zavodljive mačke pa sve do prošlogodišnje svrake.

Naravno, ona svoje kostime ne izrađuje sama, nego joj na raspolaganju stoje najpoznatiji američki stilisti i scenografi. Ovogodišnja kreacija potječe od Martina Isquierda koji inače radi za bivšeg Heidinog poslodavca, brand "Victoria's Secret".

Veza ugodnog i korisnog

Naravno, smisao tog truda i ogromnih troškova nije samo dobra zabava, nego je prije svega riječ o fantastičnoj medijskoj kampanji. Zbog ekskluzivnih gostiju i kostima tradicionalni Halloween partyji njemačkog supermodela glavna su tema svih svjetskih medija, što i te kako ide u korist njezinoj karijeri modela i televizijske voditeljice. Ona već godinama vodi američku emisiju "Project Runaway" u kojoj "traži" novu dizajnersku zvijezdu i njemački show "Germany's next Topmodel".

Naravno, ovaj ogromni publicitet pozitivno se odražava i na karijeru njezinog supruga Seala, poznatog britanskog glazbenika. On posljednjih godina nije imao većih hitova, pa mnogi tvrde da bi ovaj trostruki dobitnik Grammyja vjerojatno već pao u zaborav da nije njegove poznate supruge. A i za njegovu najnoviju pjesmu "Secret" s albuma "Commitment" glazbeni kritičari kažu da se solidno prodaje u prvom redu ne zbog glazbe ili teksta, nego zbog video spota u kojem se britanski pjevač i Heidi Klum goli izležavaju u krevetu.

Deutsche Welle

Vezane vijesti

Lijepa i seksi: Heidi Klum otkrila tajnu svoje savršene linije

Lijepa i seksi: Heidi Klum otkrila tajnu svoje savršene linije

Manekenka Heidi Klum je prije mjesec i pol dana obznanila da nakon trinaest godina napušta Victoria's Secret. Majka četvero djece ponosna je vlasnica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika