31.10.2010. / 17:44

Autor: Hina

Solin: policija traži pritvorenika koji je pobjegao na putu u zatvor

Policajci su osumnjičenog 24-godišnjaka nakon što ga je u subotu popodne ispitala i odredila mu pritvor dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Splitu na okolnosti ranjavanja mladića (27), krenuli odvesti u zatvor

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSolinskim policajcima pobjegao je sinoć 24-godišnji mladić kojega su zbog kaznenog djela nanošenja tjelesnih ozljeda u pokušaju privodili u zatvor na Bilicama i još ga uvijek traže, potvrdila je splitsko-dalmatinska policija.

Zbog tog propusta policajaca cijeli je slučaj preuzeo Odjel za zakonitost postupanja Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Policajci su osumnjičenog 24-godišnjaka nakon što ga je u subotu popodne ispitala i odredila mu pritvor dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Splitu na okolnosti ranjavanja mladića (27), krenuli odvesti u zatvor. U jednom momentu osumnjičenik je iskoristio nepažnju policajaca, koji mu nisu stavili lisice na ruke, pa im je pobjegao.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika