31.10.2010. / 17:46

Autor: Hina

Bakarac: uzrok nesreće u kojoj je poginula suvozačica neprilagođena brzina

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19,15 sati na Jadranskoj magistrali u mjestu Bakarac smrtno je stradala 25-godišnja suvozačica na motociklu, dok je 57-godišnji vozač iz Baške zadobio teške tjelesne ozljede

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaDo prometne nesreće u Bakarcu u kojoj je sinoć smrtno stradala suvozačica na motociklu došlo je zbog neprilagođene brzine motocikla, potvrdio je voditelj OKC-a primorsko-goranske Policijske uprave.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19,15 sati na Jadranskoj magistrali u mjestu Bakarac smrtno je stradala 25-godišnja suvozačica na motociklu, dok je 57-godišnji vozač iz Baške zadobio teške tjelesne ozljede.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je do nesreće došlo kad je vozač motocikla "kawasaki", krećući se iz smjera Bakarca prema Rijeci, ulaskom u nepregledni desni zavoj zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika izgubio kontrolu nad motociklom, koji se prevrnuo i udario u lijevu zaštitnu ogradu na rubu kolnika.

Suvozačica je poginula na mjestu, a vozač je pao ispod razine ceste i, teško ozlijeđen, odmah prevezen u KBC na Sušaku, kazao je voditelj Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave Primorsko-goranske.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika