01.11.2010. / 13:27

Autor: Totalsport

Video: Shaquille O'Neal za Halloween postao - Beyonce

Sa svojih 145 kilograma i 216 centimetara je teško nadomjestio vitku liniju svjetski popularne pjevačice, ali na svoj je način ipak uspio

Shaq kao Beyonce (Foto: Twitter)Shaq kao Beyonce (Foto: Twitter)Shaquille O'Neal, 38-godišnji NBA gorostas, očigledno je odavno ispunio svoje sportske ambicije, koje je pretočio u četiri naslova prvaka NBA lige.

Zajedno s Kobeom Bryantom je bio nedodirljiv za cijelu NBA ligu 2000., 2001. i 2002. godine u dresu Los Angeles Lakersa, a potom je u Wadeovom Miamiju 2006. godine također proslavio naslov prvaka.

Nakon toga se uglavnom zabavlja na druge načine, pa je tako i često mijenjao klubove u ligi. Igrao je za Phoenix, potom je došao kod LeBrona Jamesa u Cleveland, a od ovog ljeta je igrač Bostona gdje će pokušati pomoći Pierceu, Allenu, Rondu i Garnettu da ta Bostonova generacija ugrabi i drugi NBA naslov.

Popularni Shaq se, pak, zabavlja mimo košarkaškog parketa, pa je tako u Halloween večeri postao - Beyonce! Dakako, sa svojih 145 kilograma i 216 centimetara je teško nadomjestio vitku liniju svjetski popularne pjevačice, ali na svoj je način ipak uspio.

Sve je objavio na svom Twitteru.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika