01.11.2010. / 13:33

Autor: Totalsport

Kad nogometaši polude: Pet najgorih uvreda s nogometnih terena

Zahvaljujem navijačima i igračima, ali nikome drugome. Ostali mi mogu popušiti ku... Meni je svejedno što će kurv... sinovi pisati, rječit je bio Maradona

MaradonaMaradonaPovodom nedavnog incidenta na relaciji između napadača Sampdorije Antonija Cassana i predsjednika kluba Riccarda Garronea, Bild je napravio popis od pet najgorih uvreda u nogometnom svijetu.

Popis predvodi jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Armando Maradona i njegova uvreda novinarima nakon kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, a u "izabranom" društvu se redom iza njega nalaze Cassano, Marco Materazzi, Roy Keane i Nicolas Anelka.

Maradona:

- Zahvaljujem navijačima i igračima, ali nikome drugome. Ostali mi mogu popušiti ku... Meni je svejedno što će kurv... sinovi pisati.

Cassano (predsjedniku Sampdorije):

- Možeš me poljubiti u guz..., ser... stari. Jeb.. te u usta.

Materazzi (Zinedineu Zidaneu u finalu SP-a 2006.):

- Draža mi je tvoja ku... od sestre.

Keane (bivšem irskom izborniku Micku McCarthyju tijekom SP-a 2002):

- Ti si jeb... lažov! Ti si jeb... drka...! Nisam te cijenio kao igrača, ne cijenim te kao trenera, a ne cijenim te ni kao osobu. Ti si jeb...drka... i možeš si zabit svoje Svjetsko prvenstvo u guz.. Jedini razlog zašto imam posla s tobom je zato što si nekako postao izbornik reprezentacije moje zemlje, iako nisi čak ni Irac nego usrani Englez.

Anelka (bivšem francuskom izborniku Raymondu Domenechu tijekom SP-a 2010.):

- Je... te u usta prljavi kur... sine!

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika