01.11.2010. / 13:45

Autor: Totalsport

Ana Ivanović ostala bez trenera

Rad s Anom je bio pravo zadovoljstvo. Mislim da se napokon počeo isplaćivati napor koji smo uložili posljednjih mjeseci, ali ako misli da joj za daljnji napredak treba trener koji će stalno biti uz nju, to ne mogu biti ja - kazao je švicarski trener

Ana IvanovićAna IvanovićLijepa srpska tenisačica Ana Ivanović (22), pobjednica Roland Garrosa iz 2008. godine, objavila je putem vlastite internetske stranice da je prekinula suradnju s trenerom Heinzom Gunthardtom.

"Vrlo sam zahvalna Heinzu na njegovom napornom radu i što je sa mnom podijelio svoje znanje. Zajedno smo imali lijepih uspjeha i definitivno smo napravili poboljšanje u mojoj igri. No, ako razmišljam o budućnosti, treba mi trener s punim radnim vremenom koji će biti sa mnom na svim turnirima i tijekom perioda treninga. Heinz ima obitelj i druge obveze, što ja u potpunosti poštujem, zbog čega nije u mogućnosti posvetiti mi onoliko vremena koliko ja želim", stoji u priopćenju Ane Ivanović.

Gunthardt je bivši mentor Steffi Graf, a preuzeo je vođenje Ivanović u veljači ove godine.

- Rad s Anom je bio pravo zadovoljstvo. Mislim da se napokon počeo isplaćivati napor koji smo uložili posljednjih mjeseci, ali ako misli da joj za daljnji napredak treba trener koji će stalno biti uz nju, to ne mogu biti ja - kazao je švicarski trener.

Nekad najbolja igračica svijeta danas je 24. na svijetu, a nakon razočaravajućeg prvog dijela sezone u završnici je podigla razinu igre, čemu u prilog svjedoči i trijumf na WTA turniru u Linzu u listopadu.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika