01.11.2010. / 17:32

Autor: Totalsport

Anketa Transfermarkta: Soldo je i ranije trebao dobiti otkaz

Njih 23 posto, odnosno 461 ispitanik, smatra suprotno, odnosno da je bivši trener Dinama i dalje zaslužio biti na klupi Kölna

Zvonimir SoldoZvonimir SoldoDvije uzastopne pobjede nogometaša Kölna nakon odlaska trenera Zvonimira Solde izazvale su euforiju navijača, toliku da ih većina smatra da je hrvatski stručnjak i ranije trebao dobiti otkaz.

Tako barem govore rezultati ankete koju je proveo internetski portal Transfermarkt. Čak 1097 ispitanih, odnosno 54.7 posto, misli da su čelnici Kölna prije trebali raskinuti ugovor sa Soldom.

Njih 23 posto, odnosno 461 ispitanik, smatra suprotno, odnosno da je bivši trener Dinama i dalje zaslužio biti na klupi Kölna. Podjednaki broj anketiranih, 22.3 posto (446 glasova), tvrdi, pak, da su klupski čelnici odluku o rastanku sa Soldom donijeli u najbolji mogući trenutak.

Podsjetimo, nakon odlaska Solde momčad je privremeno preuzeo trener U23 sastava Frank Schaefer. Pod njegovim je vodstvom Köln najprije u 2. kolu Njemačkog kupa pobijedio 1860 München (3-0), a zatim je u 10. bundesligaškom kolu s 3-2 bio bolji od HSV-a.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika