01.11.2010. / 17:40

Autor: Totalsport

Tsonga propušta finale Davis Cupa?

Tsonga je ranije tijekom sezone imao problema s koljenom, zbog čega je nakon Wimbledona pauzirao tri mjeseca, a vratio se početkom listopada na turniru u Tokiju

Jo-Wilfried TsongaJo-Wilfried TsongaNajbolji francuski tenisač Jo-Wilfried Tsonga, trenutno 13. igrač svijeta, mogao bi propustiti finalni dvoboj Davis Cupa protiv Srbije kojem je domaćin Beograd od 3. do 5. prosinca.

Prošlog je tjedna Tsonga nastupao u polufinalu ATP turnira u Montpellieru u kojem je poražen od sunarodnjaka Gaëla Monfilsa, a nakon meča je rekao da osjeća bolove u lijevom koljenu koji su ga natjerali da otkaže ovotjedni nastup na ATP turniru u Valenciji.

Tsonga je ranije tijekom sezone imao problema s koljenom, zbog čega je nakon Wimbledona pauzirao tri mjeseca, a vratio se početkom listopada na turniru u Tokiju.

U utorak bi francuski tenisač trebao biti podvrgnut detaljnim pretragama koje će pokazati hoće li biti spreman za nastup, kako na ATP turniru iz Masters serije u Parizu, tako i finalu Davis Cupa.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika