02.11.2010. / 11:01

Autor: Nacional.hr

Mladića opet nisu uhvatili: U akciji priveden vlasnik restorana 'Bajka'

Predsjednik Srbije Boris Tadić izjavio je nedavno da sadašnja Vlada Srbije čini apsolutno sve što je u njenoj moći da locira i uhiti haškog optuženika Ratka Mladića

Ratko MladićRatko MladićIz srpskog Tužiteljstva za ratne zločine priopćili su kako policija od utorka ujutro pretražuju tri lokacije. Na tim lokacijama se nalaze ljudi bliski ratnom zločincu Ratku Mladiću. Pretražuju dvije lokacije u Beogradu i Aranđelovcu. Blic javlja kako pretražuju jedan stan i restoran "Bajka".

Etno selo i restoran 'Bajka u vlasništvu su Gorana Radivojevića, čovjeka koji je osigurao vozilo za selidbu supruge Milorada Ulemeka Legije, javlja B92. Oko 11 sati pretres je završen, a prema neslužbenim informacijama B92, privedena je jedna osoba, navodno upravo Goran Radivojević.

U akcijama potrage za Ratkom Mladićem, najtraženijim haškim bjeguncem, do sada je bilo uključeno oko 10.000 operativaca policije i Sigurnosne informativne agencije, rekao je ranije izvor Blica blizak srbijanskom Akcijskom timu.

Predsjednik Srbije Boris Tadić izjavio je nedavno da sadašnja Vlada Srbije čini apsolutno sve što je u njenoj moći da locira i uhiti haškog optuženika Ratka Mladića.

"Ratko Mladić nije običan bjegunac. Riječ je o iskusnom vojniku sa značajnim ratnim iskustvom. Naše informacije ukazuju da oni koji su ranije bili uključeni u skrivanje Mladića su također bivši ili umirovljeni vojnici i oni također imaju dosta iskustva. Većina ih je radila u obavještajnim ili sigurnosnim službama i dobro su obučeni. Dakle, naš zadatak nije lagan", rekao je Tadić.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika