02.11.2010. / 12:33

Autor: Hina

Zagrebački holding: Moody's potvrdio kreditni rejting

"Unatoč negativnim prognozama i napisima u proteklom razdoblju, ovime je od strane neovisnih svjetski priznatih stručnjaka potvrđena sposobnost Zagrebačkog holdinga za podmirenje svojih dugoročnih financijskih obveza", navodi se u priopćenju Službe za korporativne komunikacije

Ivo ČovićIvo ČovićSvjetska rejting agencija Moody's potvrdila je kreditni rejting za dugoročno zaduživanje Zagrebačkog holdinga s ocjenom Baa3 sa stabilnim izgledima, priopćeno je danas iz Zagrebačkog holdinga.

Iz Zagrebačkog holdinga pritom podsjećaju da istu takvu ocjenu kreditne sposobnosti imaju Grad Zagreb i Republika Hrvatska.

"Unatoč negativnim prognozama i napisima u proteklom razdoblju, ovime je od strane neovisnih svjetski priznatih stručnjaka potvrđena sposobnost Zagrebačkog holdinga za podmirenje svojih dugoročnih financijskih obveza", navodi se u priopćenju Službe za korporativne komunikacije Zagrebačkog holdinga.

Vezane vijesti

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako smo i najavili, Nacional počinje objavljivati dokumente o nezakonitostima u URIHO-u nakon što smo optuženi da radimo na štetu invalida. Sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika