02.11.2010. / 14:29

Autor: Hina

'Pandorina kutijica' - nova premijera Teatra Gavran

U glavnim ulogama nastupaju Željko Duvnjak, Ivica Jončić i Mladena Gavran, a scenu je kreirala i kostime odabrala Jasmina Pacek

Željko DuvnjakŽeljko DuvnjakTeatar Gavran premijerno će izvesti svoju novu komediju "Pandorina kutijica", u režiji Roberta Raponje, 4. studenoga u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, izvijestila je danas agencija Presscut.

U glavnim ulogama nastupaju Željko Duvnjak, Ivica Jončić i Mladena Gavran, a scenu je kreirala i kostime odabrala Jasmina Pacek.

U toj dobroćudnoj komediji Miro Gavran vraća se svojoj najdražoj temi: muško-ženskim odnosima. Nakon dvadeset i pet godina sretnoga i mirnog braka, simpatični portir Pero, zaposlenik Ministarstva obitelji, prvi put u životu zaviri u kutijicu u kojoj njegova supruga Buba čuva pisma iz mladosti. Ondje pronađe i njezin intimni dnevnik, a ono što u njemu pročita - istinski ga šokira. Njihov dotadašnji život ukazuje se u neočekivanom svjetlu.

"Pandorina kutija" svjetsku je praizvedbu imala prije dva tjedna u slovačkome gradu Trnavi u Kazalištu Jana Palarika u režiji Ladislava Kočana i u prijevodu Jana Jankoviča.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika