02.11.2010. / 15:10

Autor: Andrea Belin

Teška bolest glumačkog velikana: Michael Douglas pao na 63 kilograma

Unatoč optimističnim prognozama liječnika, Nacional Enquirer je objavio priču kako je glumac pao na samo 63 kilograma i da mu preostaju još samo tri mjeseca života

Hollywoodskom glumcu Micahaelu Douglasu je sredinom kolovoza dijagnosticiran rak grla. Nedavno je završio s osmotjednim tretmanima zračenja i kemoterapijama, no unatoč optimističnim prognozama liječnika, Nacional Enquirer je objavio priču kako je glumac pao na samo 63 kilograma i da mu preostaju još samo tri mjeseca života.

Douglasov glasnogovornik je demantirao takve navode kazavši kako je članak u spomenutom časopisu jedna velika izmišljotina.

Doduše, tome idu u prilog i prognoze liječnika koji su 80 posto sigurni da će suprug Catherine Catherine Zeta Jones iz bitke sa zloćudnom bolesti izaći kao pobjednik.

Inače, Douglas sin je filmske legende Kirka Douglasa, a njegova hollywoodska karijera traje već gotovo pet desetljeća. Glumio je u filmovima "Lov na zeleni dijamant", "Sirove strasti", "Kineski sindrom", "Kobna privlačnost" i "Zlatni dečki", a za ulogu financijaša Gordona Gekka u filmu "Wall Street" dobio je 1987. godine nagradu Oscar za najboljeg glumca.

Vezane vijesti

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

Ispušni plinovi dizelskih motora mogu kod ljudi izazvati rak i spadaju u istu potencijalno smrtonosnu kategoriju kao azbest, arsen i iperit, objavila… Više

Komentari

registracija
7/1/09

maggiore, 02.11.10. 19:19

Iskreno mu zelim brzo ozdravljenje!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika