02.11.2010. / 16:19

Autor: Totalsport

Tradicija se nastavlja: Sprema se nevrijeme na Velikoj nagradi Brazila

Time bi se nastavila mala tradicija s završnice ovogodišnjeg prvenstva budući da je kiša vjerno pratila vozače tijekom jednog dijela posljednjih utrka

Fernando AlonsoFernando AlonsoOstale su još samo dvije utrke do kraja ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Formuli 1, te je borba za naslov prvaka došla do svoje kulminacije...

Španjolac Fernando Alonso iz Ferrarija je vodeći u ukupnom redoslijedu sa 231 bodom, no za vratom mu pušu Mark Webber sa 220, te Lewis Hamilton sa 210 bodova.

Idućeg vikenda je Sao Paulo domaćin Velikoj nagradi Brazila, a prognostičari su najavili veliko nevrijeme tijekom petka i subote, kada bi se trebao voziti i službeni trening za pozicije prije utrke.

Time bi se nastavila mala tradicija s završnice ovogodišnjeg prvenstva budući da je kiša vjerno pratila vozače tijekom jednog dijela posljednjih utrka.

- Ovdje uvijek postoji mogućnost kiše - rekao je Brazilac Rubens Barrichello.

Ipak, vrijeme bi se trebaolo popravljati prema kraju tjedna, makar i dalje postoji "40-postotna mogućnost kiše" i tijekom nedjelje.

Na kladionicama je, pak, Alonso favorit za pobjedu i u Sao Paulu. Slijede ga isti ljudi kao u redoslijedu, Webber, Hamiltom, pa Vettel.

Vezane vijesti

VN Monaka: Alonsu prvi slobodni trening

VN Monaka: Alonsu prvi slobodni trening

Fernando Alonso u Ferrariju bio je najbrži vozač prvoga slobodnog treninga za Veliku nagradu Monaka u Formuli 1. Uličnu je stazu Monte Carlom u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika