02.11.2010. / 17:12

Autor: Nacional.hr

Zagreb AudioVideoShow i ove godine predstavlja novitete u potrošačkoj elektronici

Zagrebački Audio Video Show je vodeći sajam u regiji gdje se vrhunski proizvođači i distributeri potrošačke elektronike predstavljaju poklonicima dobrog zvuka i slike te konzumentima najnovijih dostignuća elektronske industrije

U Zagrebu će se od 5. do 7. studenog održati 16. regionalni sajam potrošačke elektronike i najveći specijalizirani sajam u ovom dijelu Europe Zagreb AudioVideoShow.

Sajam će se održati u Hotelu Sheraton i to na tri razine.

U velikoj dvorani površine 600m2, u prizemlju, predstaviti će se vodeće tvrtke iz područja potrošačke elektronike:

- proizvođači 2D i 3D Full HD LCD i Plazma televizora, Home Theater uređaja, IPTV, proizvoda za integraciju Audio/Video sustava u tzv. «pametne kuće», multimedije, digitalnih foto aparata i kamera, i novih tehnologija.

Dvorane i sobe prvog i drugog kata hotela biti će namijenjene prvenstveno za vrhunsku demonstraciju mogućnosti reprodukcije stereo i High-End audio sustava od kojih neki koštaju 150.000 eura. Na prostoru ispred navedenih dvorana biti će postavljene dodatne izložbene površine (tzv. MiniShop zona) na kojma uvoznici mogu izložiti razni pomoćni pribor za audio/video komponente te software (CD, DVD, Blu-ray).

Na kraju, kao i posljednjih godina, na sajmu će u foajeu mezanina hotela Sheraton hrvatski zastupnici svjetskih diskografskih kuća - i onih komercijalnih i onih strogo audiofilskih - posjetiteljima na prodaju po povoljnim cijenama ponuditi nove naslove i diskografska reizdanja u različitim formatima, na CD-ima, SACD-ima, DVD-ima i ponovno sve popularnijim vinilima.

Organizator i glavni pokrovitelj sajma je magazin hifimedia.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika