02.11.2010. / 23:27

Autor: Totalsport

LP, skupina D: Barceloni samo bod u Kopenhagenu

Barcelona ima 8 bodova na vrhu ljestvice, a danski predstavnik jedan manje. Rubin ima 3 boda, a Panathinaikos dva

Leo MessiLeo MessiDanski prvak København i Barcelona odigrali su bez pobjednika, 1-1 u drugoj utakmici 4. kola D skupine Lige prvaka...

Iako je Barcelona bila bolja momčad na terenu, imali su i domaćini svoje prilike, te su na kraju ostvarili veliki uspjeh otrgnuvši bod protiv daleko najjačeg sastava i prvog favorita skupine.

Barcelona je od početka krenula u ofenzivu, a svoju je inicijativu okrunila u 31. minuti. U akciji gostiju lopta se sretno odbila do Lionela Messija, koji je spretno poentirao za svoj ukupno 16. pogodak ove sezone u svim natjecanjima i jednoj prijateljskoj utakmici argentinske reprezentacije, a peti u Ligi prvaka.

No, tek što su krenuli s centra, domaćini su izjednačili. Vratar Barcelone Valdes loše je reagirao na ubačaj Grønkjaera s lijeve strane, odbio je loptu do Claudemira, a ovaj je iz voleja zatresao mrežu Katalonaca.

Upravo su ovi klubovi i najbliže plasmanu u nokaut-fazu. Naime, Barcelona ima 8 bodova na vrhu ljestvice, a danski predstavnik jedan manje. Rubin ima 3 boda, a Panathinaikos dva.

Podsjećamo, ranije su Rubin i Pao odigrali 0-0.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika