03.11.2010. / 09:07

Autor: Totalsport

Video: Pogledajte kako Patrick Rafter ruši bočice s tuđih glava

U spotu snimljenom za komercijalne potrebe Gillettea, Federer je uplašenom statisti postavio konzervu na glavu, a potom je dva puta iz dosta velike udaljenosti ''servirao'' i pogodio bočicu. U sličnu se avanturu upustio i Patrick Rafter

Patrick RafterPatrick RafterŠvicarski teniski velikan Roger Federer nedavno je snimio reklamu u kojoj je glumio Williama Tella s teniskim reketom.

U spotu snimljenom za komercijalne potrebe Gillettea, Federer je uplašenom statisti postavio konzervu na glavu, a potom je dva puta iz dosta velike udaljenosti ''servirao'' i pogodio bočicu. Iako su mnogi osporavali autentičnost i tvrdili da se radi o montaži, prilikom drugog Federerovog ''servisa'' se prilično jasno vidi ''da je sve čisto''.

U sličnu se avanturu upustio i Patrick Rafter, veliki bivši australski tenisač i odnedavno novi izbornik australske Davis Cup reprezentacije. No, njegov je statist prošao puno lošije.

Iako se na snimci ne vidi putanja Rafterove lopte, začuo se tupi udarac i bolni jauk nesretnika s bočicom na glavi koji se srušio na pod. Ili je u pitanju montaža u ovome spotu?

U svakom slučaju, snimka će zasigurno privući Rafterove obožavateljice, koji se, za razliku od Federera u odijelu, uprizorio na svom spotu samo u gaćicama.

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika