03.11.2010. / 09:58

Autor: Totalsport

'Briljantna vizija igre': Modriću 8,5 za izvedbu protiv Intera, Baleu čak 9,5

"Briljantna vizija igre i dodavanje kod Tottenhamovog otvarajućeg gola, istovremeno je bio i mekan i čvrst u veznome redu. Majstorska igra."

Luka Modrić u dvoboju s Wesleyjem Senijderom (foto: Reuters)Luka Modrić u dvoboju s Wesleyjem Senijderom (foto: Reuters)Očekivano, igračem utakmice u pobjedi Tottenhama protiv Intera na White Hart Laneu (3-1) proglašen je neumorni Gareth Bale. Luka Modrić bio je odmah do njega u izvedbi susreta 4. kola skupine A nogometne Lige prvaka...

Fenomenalni Velšanin uneredio je u igračkom smislu ponajboljeg desnog braniča svijeta, Brazilca Maicona, činio ga nedoraslim svojim probojima, a upisao se i na listu asistenata. I to dva puta.

Podsjetimo, u utakmici istih protivnika na San Siru postigao je sva tri gola u porazu Spursa 4-3 i to u trenucima kada je engleska momčad na travnjaku imala igrača manje.

"Zvijezda je potvrđena na San Siru, a njegova je reputacija dodatno povećana još boljom igrom na lijevoj strani od koje će Maicon još godinama imati noćne more. Kroz dvije utakmice protiv Intera zasigurno si je povisio cijenu za desetak milijuna funti. Ako je prije i postojala ikakva sumnja da je riječ o svjetskoj klasi, sada je više nema", stoji u opisu nevjerojatnih 9.5, s koliko je Goal.com ocijenio igru Garetha Balea.

Modrić je također visoko valoriziran, s čak 8.5, što je uvjerljivo druga najbolja ocjena večeri.

"Briljantna vizija igre i dodavanje kod Tottenhamovog otvarajućeg gola, istovremeno je bio i mekan i čvrst u veznome redu. Majstorska igra."

Mišljenju nogometnog web-portala priklonio se i tiražni tabloid The Sun koji Baleovu izvedbu valorizira devetkom, a Modrićevu osmicom. Iste su ocjene Tottenhamove perjanice dobile i u Daily Mailu koji podsjeća na izjavu menadžera momčadi Harryja Redknappa u najavi utakmice:

"- Kako bih mogao izostaviti Modrića!?

Usitinu kako.", zaključuje Daily Mail.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika