03.11.2010. / 11:41

Autor: Andrea Belin

Pretvorite se u pravu zavodnicu: 3 savjeta za seksi izgled bez obzira na godine

Ukoliko niste jedna od onih žena koje uživaju u flertovanju, nudimo nekoliko korisnih savjeta koje će vas pretvoriti u pravu zavodnicu. Za početak nabacite osmijeh na lice

Većina žena, naročito starije životne dobi žive u uvjerenju kako je fizički izgled presudan za flertovanje što je potpuno pogrešno. Naravno, ovakvi stavovi nisu iznenađujući s obzirom na predrasude koje nameće društvo.

Ukoliko niste jedna od onih pripadnica nježnijeg spola koje u sekundi mogu zavesti nekog frajera, nudimo nekoliko korisnih savjeta koji će vas pretvoriti u pravu zavodnicu!

Zavedite ga osmijehom

Stručnjaci tvrde da je osmijeh jedan od glavnih aduta svake žene. S osmijehom na licu svaka osoba bez obzira na spol zrači pozitivnom energijom. Ukoliko vas nasmijavaju njegove šale, uspjeh je zajamčen, međutim da biste ga osvojili već na prvom spoju, naučite prihvatiti šalu i na vlastiti račun.

Osjećajte se privlačno

Da biste zaveli muškarca, ne morate odjenuti kratku suknju, samostojeće čarape i visoke potpetice jer ovi komadi odjeće ne prolaze kod svakog pripadnika jačeg spola. Radije obucite nešto od prirodnog materijala što će pratiti vašu liniju tijela i istaknuti atribute. Dakle, odjenite nešto u čemu ćete se osjećati ugodno.

Prirodna ljepota

Istraživanja su pokazala da muškarci obožavaju žene koje su im u razgovorima ravnopravni partneri. Ukoliko ste po prirodi sramežljivi, poradite na komunikaciji, a što se tiče izgleda, prirodno je 'uvijek in'. Nekoliko kapljica tekućeg pudera, decentno rumenilo i neutralno sjajilo za usne učiniti će vas najpoželjnijom ženom na svijetu.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika