03.11.2010. / 15:53

Autor: Totalsport

Maradona na mukama: U Sea Lifeu predstavljen nasljednik hobotnice Paula

Još se ne zna hoće li se Paul II baviti istim zanatom. Stefan Porwoll, upravitelj akvarija u Oberhausenu, kazao je da je Paul II trebao učiti od svog prethodnika, medijske zvijezde

Paul Paul Hobotnica Paul, uginuli precizni prognozer utakmica sa Svjetskog nogometnog prvenstva u JAR-u, dobila je svog nasljednika.

Riječ je o Paulovom petomjesečnom imenjaku-srodniku koji je, u oberhauzenskom akvariju Sea Life, medijima predstavljen u srijedu. "Rodom" je novi Paul iz Montpelliera.

"Originalni" Paul, podsjetimo, bio je precizan prognozer svih osam utakmica na koje je "tipovao" hraneći iz posuda na kojima su bile zastave reprezentacija koje igraju. Izabrao je jednu i nepogrešiv bio u biranju pobjednika.

Još se ne zna hoće li se Paul II baviti istim zanatom. Stefan Porwoll, upravitelj akvarija u Oberhausenu, kazao je da je Paul II trebao učiti od svog prethodnika, medijske zvijezde.

Približavanje Europskog prvenstva 2012. dat će odgovor na pitanje ima li Paulov nasljednik iste moći.

Vezane vijesti

Maradona likuje nad smrću mekušca: 'Drago mi je što si otišla, ti morbidna...

Maradona likuje nad smrću mekušca: 'Drago mi je što si otišla, ti morbidna hobotnice'

Mnogi su s žaljenjem dočekali vijest o uginuću Paula, hobotnice koja je prognozirala ishode utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Ne i Diego… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika