03.11.2010. / 16:07

Autor: Martina Čizmić

Novo zaduženje: Zagrebački holding diže kredit od 340 milijuna kuna

"S obzirom na to da se radi o vrlo zahtjevnom postupku koji se ne može obaviti u roku kraćem od šest mjeseci, Uprava je Nadzornom odboru predložila raspisivanje javnog nadmetanja za kratkoročno kreditno zaduženje", ističe se u priopćenju koje potpisuje Dušan Viro

Zagrebački holding će se zadužiti za 340 milijuna kunaZagrebački holding će se zadužiti za 340 milijuna kunaZagrebački holding zadružit će se za 340 milijuna kuna kako bi refinancirala postojeće kratkoročne financijske obveze, priopćili su danas iz te tvrtke.

Podsjećaju kako je Zagrebački holding u svibnju 2010. usvojio mjere povećanja učinkovitosti poslovanja, a u okviru kojih je predviđeno restrukturiranje i reprogramiranje kreditnih i drugih financijskih obveza.

"S obzirom na to da se radi o vrlo zahtjevnom postupku koji se ne može obaviti u roku kraćem od šest mjeseci, Uprava je Nadzornom odboru predložila raspisivanje javnog nadmetanja za kratkoročno kreditno zaduženje", ističe se u priopćenju koje potpisuje Dušan Viro.

Kredit će se iskoristiti za podmirenje dospjelih obveza po investicijama ugovorenim u prethodnom razdoblju, a dijelom će se refinancirati postojeće kratkoročne financijske obveze u visini od 150 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako smo i najavili, Nacional počinje objavljivati dokumente o nezakonitostima u URIHO-u nakon što smo optuženi da radimo na štetu invalida. Sve… Više

Komentari

registracija
11/10/10

agaSovulj, 05.11.10. 18:05

Jedno je sigurno - povecavaju ucinkovitost kad je zaduzivanje u pitanju. Covjek ne moze a da se ne zapita: ima li u nasoj Hrvatskoj vise ista, osim zraka koji disemo, nesto sto je nase? Bojim se da smo nepovratno "izgubili" Hrvatsku, a i sami sebe, jer mi sad moramo plesat kako zveckaju oni koji imaju pune vrece novca.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika