03.11.2010. / 16:28

Autor: Hina

Vukelić: Idući mjesec mogli bi se očekivati rezultati istrage pada dvaju MIG-ova 21

Vukelić je upozorio na opasnost od mina i dodao da se treba pretražiti dio terena koji je minski sumnjiv, pri čemu treba biti oprezan da se ne bi dogodile nesreće

Branko VukelićBranko VukelićMinistar obrane Branko Vukelić izjavio je da se idući mjesec mogu očekivati rezultati istrage pada dvaju MIG-ova 21 tijekom vježbe na vojnom poligonu Slunju 21. rujna te da se nada brzom završetku istrage.

"U ovom kratkom vremenu glavni istražitelj uspio je sa svojom ekipom napraviti posao koji traje nekoliko mjeseci, a znate i da je teren na kojem su pali zrakoplovi zahtjevan", rekao je ministar novinarima koji su ga tijekom posjeta Hrvatskome vojnom učilištu "Petar Zrinski" upitali kada bi mogli biti poznati prvi rezultati istrage pada dvaju MIG-ova.

Vukelić je upozorio na opasnost od mina i dodao da se treba pretražiti dio terena koji je minski sumnjiv, pri čemu treba biti oprezan da se ne bi dogodile nesreće.

"Ali nastavlja se s radom i ja očekujem da će se idućeg mjeseca završiti sve radnje kako bi se s čvrstim argumentima i dokazima moglo reći što je uzrok pada ta dva MIG-a. Ono što sad znamo već je objavljeno, a to je da nemamo dokaza da je bio tehnički kvar", rekao je Vukelić.

Dodao je kako treba pričekati da se pregledaju svi dijelovi i obave sva vještačenja kako bi povjerenstvo moglo dati svoje mišljenje.

Vezane vijesti

Vukelić odbacuje da je u sukobu s Jelićem

Vukelić odbacuje da je u sukobu s Jelićem

Branko Vukelić, član Predsjedništva i politički tajnik HDZ-a održao je tiskovnu konferenciju s porukom da on i predsjednik gradskog HDZ-a i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika