03.11.2010. / 17:46

Autor: Martina Čizmić

Video: Logitech predstavio bežičnu tipkovnicu koja koristi solarno napajanje

K750 će se na tržištu naći u siječnju sljedeće godine, a očekuje se da bi joj cijena trebala biti oko 80 eura

Nova Logitechova tipkovnicaNova Logitechova tipkovnicaLogitech je početkom tjedna predstavio najnoviji uređaj u svojoj ponudi - bežičnu tipkovnicu koja koristi solarnu energiju za napajanje. Ne samo da se puni zahvaljujući sunčevoj energiji, već koristi i svjetlost žarulje čime je u potpunosti eliminirana potreba za baterijama.

"Tipkovnica je još uvijek najbolji način za pisanje e-mailova i poruka, osvježavanje Facebook profila ili pisanje bloga, a aLogitech Wireless Solar Keyboard K750 je velika inovacija u razvoju tipkovnica", rekao je prilikom predstavljanja novog uređaja Denis Pavillard, podpredsjednik marketinga proizvoda u odjeu tipkovnica.

Istaknuo je kako nova tipkovnica koristi svjetlo za napajanje, međutim može raditi i do tri mjeseca u potpunom mraku. Uz sve to, s debljinom od 7,5 milimetara jedna je od najtanjih tipkovnica na tržištu. K750 će se na tržištu naći u siječnju sljedeće godine, a očekuje se da bi joj cijena trebala biti oko 80 eura.

Vezane vijesti

Logitech predstavio miš osjetljiv na dodir

Logitech predstavio miš osjetljiv na dodir

Logitech je danas predstavio bežični miš Logitech Touch Mouse M600, miš s površinom osjetljivom na dodir na kojoj je omogućena intuitivna navigacija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika