03.11.2010. / 18:13

Autor: Totalsport

Modrić: Ne razmišljam o drugim klubovima

Svijet je zadivljen igrama Balea, možda i najvećeg otkrića ove nogometne sezone, a pun je oduševljenja i njegov suigrač Modrić

Luka ModrićLuka ModrićNogometaši Tottenhama pobijedili su aktualnog europskog prvaka Inter s 3-1 u 4. kolu Lige prvaka, a većina svjetskih medija se slaže da su junaci na White Hart Laneu bili Gareth Bale i Luka Modrić.

Hrvatski je reprezentativac asistirao za vodeći pogodak Rafaela van der Vaarta, a Bale za preostala dva, Petera Croucha i Romana Pavljučenka. Kad se tome doda da je Velšanin prije dva tjedna na San Siru sam zabio Interu tri gola i to s igračem manje u porazu 4-3, ispada da “nerazzurri” za njega jednostavno nemaju rješenja.

Svijet je zadivljen igrama Balea, možda i najvećeg otkrića ove nogometne sezone, a pun je oduševljenja i njegov suigrač Modrić.

- Ne znam kako zaustaviti Garetha. Kad igra kao u posljednjih nekoliko utakmica, nezaustavljiv je. Nevjerojatno je koliko je brz na terenu. Potvrđuju svoju klasu - kazao je Modrić za London Evening Standard, dodavši:

- Nakon utakmice protiv Twentea sam rekao da Bale može igrati u bilo kojem europskom klubu, a on je to i potvrdio protiv prvaka Europe.

Osvrnuo se hrvatski veznjak i na samu pobjedu kojom se Tottenham na vrhu skupine A izjednačio s Interom, oba kluba imaju po sedam bodova.

- Sada će nas svi klubovi gledati s više ozbiljnosti nego što su to činili prije - naglasio je Modrić, a za kraj progovorio i o zanimanju koje za njega i Balea, ali i neke druge suigrače, pokazuju klubovi diljem Europe.

- Kad igraš, želiš samo dobro obaviti posao i ne misliš o drugim klubovima koji te prate. Svi igrači razmišljaju tako. Svi imamo duge ugovore i to je dobro za stabilnost.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika