03.11.2010. / 18:16

Autor: Totalsport

Berlusconi Del Pieru: Završi karijeru u Milanu

Na kraju sezone Del Pieru istječe ugovor s Juventusom, klubom čije boje brani bez prestanka od 1993. godine. Zasad nije potpisao produljenje, a Berlusconi mu je ponudio novu opciju

Alessandro del PieroAlessandro del PieroVlasnik talijanskog nogometnog velikana Milana Silvio Berlusconi podijelio je s medijima kako je pozvao Juventusovu legendu Alessandra Del Piera (35) da svoju veličanstvenu karijeru završi na San Siru.

Prošle je subote Del Piero zabio odlučujući gol za "zebre" protiv Milana u derbiju 9. kola Serie A igranom na San Siru. Juve je slavio 2-1 pobjedu, a Del Piero je "rossonerima" zabio svoj 179. prvenstveni gol čime je izbio sam na čelo ljestvice najboljih klupskih strijelaca ispred Giampiera Bonipertija.

- Juventus je sjajna momčad, a prije svega u svojim redovima imaju jednog sjajnog igrača. Sišao sam poslije utakmice u njihovu svlačionicu i čestitao svima, a prije svega Del Pieru - kazao je Berlusconi za Sky Italiju.

Na kraju sezone Del Pieru istječe ugovor s Juventusom, klubom čije boje brani bez prestanka od 1993. godine. Zasad nije potpisao produljenje, a Berlusconi mu je ponudio novu opciju.

- Rekao sam mu da znam da mu istječe ugovor i ponudio sam mu priliku da dođe u Milan. On je nevjerojatan šampion. Nadam se da bi mogao završiti karijeru u Milanu - zaključio je aktualni talijanski premijer.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika