03.11.2010. / 18:56

Autor: Martina Čizmić

Vrsaljka žele Manchester, Arsenal, Tottenham i Everton?

Izvršni direktor Dinama, Zdravko Mamić potvrdio je zanimanje klubova za igrača koji bi mogao postići cijenu od čak 8 milijuna funti

Šime Vrsaljko (Foto: Žarko Bašić/PIXSELL)Šime Vrsaljko (Foto: Žarko Bašić/PIXSELL)Mladi Dinamov srednjak, Šime Vrsaljko pobudio je veliko zanimanje među engleskim prvoligašima. Prema informacijama koje dolaze s Otoka, čelnici klubova Premiershipa smatraju ga jednim od najboljih mladih igrača koji dolaze iz Hrvatske u posljednjih nekoliko godina.

Izvršni direktor Dinama, Zdravko Mamić potvrdio je zanimanje klubova za igrača koji bi mogao postići cijenu od čak 8 milijuna funti.

Mamić je na konferenciji za novinare otkrio kako Vrsaljko nije samo na oku engleskim klubovima, već su za njega interes pokazali i klubovi iz Njemačke, Francuske i Italije.

Iako je Mamić već odbio ponudu Marseillea ovo ljeto i rekao kako ne namjerava prodati Vrsaljka, činjenica je da bi dovoljno velika ponuda ipak mogla natjerati Mamića da se predomisli.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika