03.11.2010. / 20:47

Autor: Nacional.hr

Neslužbeno: Hrvatska u petak privremeno zatvara još tri pregovaračka poglavlja

Prema neslužbenim informacijama koje dolaze iz izvora u Europskoj komisiji a koje prenosi Slovenska tiskovna agencija, time bi se broj privremeno zatvorenih poglavlja popeo na 25, odnosno otvoreno bi ostalo još 10 poglavlja

Gordan JandrokovićGordan JandrokovićHrvatska će najvjerojatnije na pristupnoj konferenciji koja će se u Bruxellesu održati krajem tjedna privremeno zatvoriti još tri pregovaračka poglavlja - 34. o institucijama, 14. o prometu i 4. o slobodnom toku kapitala.

Prema neslužbenim informacijama koje dolaze iz izvora u Europskoj komisiji a koje prenosi Slovenska tiskovna agencija, time bi se broj privremeno zatvorenih poglavlja popeo na 25, odnosno otvoreno bi ostalo još 10 poglavlja.

Podsjetimo, hrvatska si je Vlada zadala rok do kraja godine za zaključivanje pregovora s Europskom unijom te prvi kvartal sljedeće godine za pokretanje postupka za primanje u punopravno članstvo u EU.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika