04.11.2010. / 07:46

Autor: Totalsport

Liga prvaka, skupina E: Četvrta Bayernova pobjeda zahvaljujući Mariu Gomezu

Danijel Pranjić odigrao je svih 90 minuta na poziciji lijevog beka, dok hrvatski napadač Cluja Saša Bjelanović nije ulazio u igru

Mario GomezMario GomezNogometaši minhenskog Bayerna, aktualni europski doprvaci, pobijedili su Cluj 4-0 na gostovanju u srazu četvrtog kola E-skupine Lige prvaka.

Hat-trick je za Bavarce do 71. minute zabio Mario Gomez na tri asistencije Bastiana Schweinsteigera. Zabio je 25-godišnji centarfor na kraju četvrti gol ove sezone u Ligi prvaka i deveti ukupno za Bayern ove sezone u natjecateljskim dvobojima.

Konačan je rezultat u 90. minuti postavio Thomas Müller na asistenciju Hamita Altintopa. Turčin je sudjelovao u akcijama kod tri gola momčadi Louisa Van Gaala.

Ovom su pobjedom nogometaš Bayerna i teoretski osigurali plasman u osminu finala.

Danijel Pranjić odigrao je svih 90 minuta na poziciji lijevog beka, dok hrvatski napadač Cluja Saša Bjelanović nije ulazio u igru.

Roma je u Baselu uzvratila švicarskom prvaku za neugodan domaći poraz (3-1) prije dva tjedna. Rimljani su sada na gostovanju slavili 3-2. Pogotke za pobjedničku momčad zabili su Menez, Totti iz penala i Greco. Imali su igrači Claudija Ranierija vodstvo 2-0 i 3-1.

Liga prvaka, skupina E, 4. kolo:

Basel - Roma 2-3 (Frei 69, Shaqiri 83 / Menez 16, Totti 26-11m, Greco 76)

Cluj - Bayern 0-4 (Gomez 12, 24, 71, Müller 90)

Redoslijed: 1. Bayern 12, 2. Roma 6, 3. Cluj 3, 4. Basel 3

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika