04.11.2010. / 10:52

Autor: Hina

HSP protiv Tadićeva posjeta: Isprika, a ne žaljenje

Srb je dodao kako se srpski predsjednik Tadić treba ispričati, a ne izraziti žaljenje za sve ono što se dogodilo u Hrvatskoj koja je bila napadnuta od srpskog agresora, dodavši kako se prije predsjednika Tadića hrvatskom narodu i hrvatskim žrtvama trebao ispričati SDSS i osobno Vojislav Stanimirović koji je u vrijeme agresije bio na čelu grada Vukovara

Danijel SrbDanijel SrbPoslije 10 sati kod Vodotornja okupio se manji broj članova HSP-a s predsjednikom Danijelom Srbom koji tim skupom, kako kaže želi izraziti protest što hrvatska politika ne vodi interesa o nacionalnim svetinjama.

Danije Srb rekao je kako HSP ima tri glavne zamjerke dolaska predsjednika Borisa Tadića Vukovaru. Prva je, ističe, što se radi o neslužbenom posjetu te što se posjetom Vukovaru i Paulin Dvoru stavlja znak jednakosti vezano za žrtve velikosrpske agresije. Srb je dodao kako se srpski predsjednik Tadić treba ispričati, a ne izraziti žaljenje za sve ono što se dogodilo u Hrvatskoj koja je bila napadnuta od srpskog agresora, dodavši kako se prije predsjednika Tadića hrvatskom narodu i hrvatskim žrtvama trebao ispričati SDSS i osobno Vojislav Stanimirović koji je u vrijeme agresije bio na čelu grada Vukovara.

Uz cestu kod vodotornja članovi HSP-a koji stalno pristižu te se skupina povećava, nose transparente na kojima između ostalog piše "Pardon nije dovoljan", "Nisi dobro došao", "Zašto neslužbeno", "Isprika, a ne žaljenje".

Vezane vijesti

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Konzultacije srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića s parlamentarnim strankama o formiranju nove srbijanske vlade nastavljene su u srijedu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika