04.11.2010. / 13:28

Autor: Hina

Šeks i Antunović pozdravili Tadićevu ispriku: Važan iskorak koji će utjecati na odnose

Ako nije bilo ranije, dobro je da se dogodilo sada. Za ispriku treba hrabrosti, treba ipak sazrijeti, rekla je Antunović

Željka AntunovićŽeljka AntunovićPotpredsjednici Hrvatskog sabora, Vladimir Šeks i Željka Antunović pozdravili su današnju ispriku srbijanskog predsjednika Borisa Tadića za zločin nad nevinim žrtvama u Vukovaru.

"Mislim da je izvrsna izjava predsjednika Srbije Tadića kojim je ne samo izrazio žaljenje zbog nevinih žrtva, nego i ispriku zbog zločina. To je jedan važan i vrlo vrijedan iskorak koji će doista bitno utjecati na odnose između Hrvatske i Srbije i na jačanje stabilnosti u cijeloj regiji", kazao je Šeks (HDZ) novinarima u Saboru.

I Antunović (SDP) smatra kako je dobro da je došlo do isprike.

"Ako nije bilo ranije, dobro je da se dogodilo sada. Za ispriku treba hrabrosti, treba ipak sazrijeti. Ako je trajalo 20 godina nadamo se da neće ostati samo na isprici nego da će i svaki sljedeći dan obilježiti život u skladu s tom isprikom", kazala je Antunović upitana je li s isprikom trebalo čekati 20 godina.

Vezane vijesti

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i jedan od utemeljitelja HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako Hrvatsku u budućnosti vidi kao demokratsku,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika