04.11.2010. / 13:37

Autor: Nacional.hr

Japan Tobacco International najpoželjniji poslodavac na Virtualnom danu karijera 2010.

Interes potencijalnih posloprimaca nećemo iznevjeriti te uskoro u našem zagrebačkom uredu planiramo zaposliti još dvije osobe

Darija DretarDarija DretarNa nedavno završenom Virtualnom danu karijera 2010., štand Japan Tobacco International-a (JTI) s 26.956 posjeta bio je najposjećeniji, ostavivši iza sebe 46 ostalih izlagača. Ne manje važna je i informacija da su dvije trećine (65,48%) sudionika ankete o zadovoljstvu izlagačima štand JTI-a ocijenile izvrsnim.

Najveći broj zainteresiranih za posao u JTI-u su zaposleni u potrazi za boljim poslom (46,81%) i osobe sa završenom visokom stručnom spremom (49,65%).

"Rezultati našeg sudjelovanja na Virtualnom danu karijera 2010. pokazali su da je Japan Tobacco International u samo šest mjeseci nakon dolaska na hrvatsko tržište postao najpoželjniji poslodavac među 47 uglednih tvrtki koje su sudjelovale u istom projektu, što nas čini izuzetno ponosnima. Interes potencijalnih posloprimaca nećemo iznevjeriti te uskoro u našem zagrebačkom uredu planiramo zaposliti još dvije osobe.", izjavila je Darija Dretar, glasnogovornica kompanije JTI u Hrvatskoj.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika