05.11.2010. / 08:25

Autor: Hina

Video: 68 mrtvih u padu zrakoplova Aero Caribbeana na Kubi

Svih 68 putnika i članova posade poginulo je u nesreći zrakoplova ATR-72 kubanske zračne kompanije Aero Caribbean koji se u četvrtak navečer srušio u središnjem dijelu Kube.

Piloti su poslali poziv u pomoć (Reuters)Piloti su poslali poziv u pomoć (Reuters)Svih 68 putnika i članova posade poginulo je u nesreći zrakoplova ATR-72 kubanske zračne kompanije Aero Caribbean koji se u četvrtak navečer srušio u središnjem dijelu Kube.

Zrakoplov na letu od Santiaga do Havane srušio se iz zasad nepoznatih razloga u blizini grada Guasimala, 340 kilometara jugoistočno od kubanske prijestolnice. Nedugo prije nesreće piloti su poslali poziv u pomoć, a zatim izgubili kontakt s kontrolorima letenja.

U zrakoplovu je bio 61 putnik, među kojima 21 stranac iz deset zemalja, i sedmero članova posade. Spasioci su već stigli do olupine i počeli izvlačiti tijela.

Aero Carribean je regionalna zračna tvrtka u državnom vlasništvu.

Vezane vijesti

Umro legendarni kubanski boksač Teofilo Stevenson

Umro legendarni kubanski boksač Teofilo Stevenson

Svjetska i kubanska amaterska boksačka legenda Teofilo Stevenson, trostruki olimpijski pobjednik u teškoj kategoriji, umro je od srčanog udara u 60.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika