05.11.2010. / 10:05

Autor: Hina

Novi album Michaela Jacksona izlazi već 14. prosinca

Album će nositi jednostavan naziv "Micheal". Bit će to prvi album dosad nepoznatih Jacksonovih pjesama objavljen nakon smrti kralja popa u lipnju 2009. godine

Michael JacksonMichael JacksonNovi album ranije neobjavljenih pjesama Michaela Jacksona pojavit će se u prodaji 14. prosinca, objavila je njegova izdavačka kuća Sony.

Album će nositi jednostavan naziv "Micheal". Bit će to prvi album dosad nepoznatih Jacksonovih pjesama objavljen nakon smrti kralja popa u lipnju 2009. godine.

Sony je objavio samo naziv albuma i jedne pjesme, "Breaking News", a o svemu ostalome zasad šuti. Glasnogovornica kompanije odbila je reći koliko na albumu ima pjesama, kada su snimljene i koliki je bio produkcijski rad na njihovom završavanju.

Posljednji Jacksonov studijski album "Invincible" objavljen je 2001. godine i bio je komercijalno potpuno neuspješan, a sasjekla ga je i kritika.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika