05.11.2010. / 11:14

Autor: Nacional.hr

Kutle popularan i na inozemnim portalima: Interpol mu posvetio cijelu jednu stranicu

S obzirom na to da Kutle ima i hrvatsko i bosanskohercegovačko državljanstvo, nije isključeno da svoju kaznu odsluži u BiH

Tjeralica na web stranicama InterpolaTjeralica na web stranicama InterpolaMinistarstvo unutarnjih poslova i službeno je raspisalo međunarodnu tjeralicu za Miroslavom Kutlom. Tako se najpoznatiji hrvatski tajkun od četvrtka nalazi među bjeguncima koje traži i Interpol.

Policija je tjeralicu raspisala jer se nije pojavio na odsluženju zatvorske kazne zbog malverzacija u "Gradskim podrumima" devedesetih godina. Kutle je u BiH otišao zbog 'kardiovaskularnih problema', no kako nije pokazivao namjeru da se vrati odslužiti svoju kaznu u Hrvatskoj raspisana je tjeralica.

S obzirom na to da Kutle ima i hrvatsko i bosanskohercegovačko državljanstvo, nije isključeno da svoju kaznu odsluži u BiH, kao što se to već dogodilo u slučaju Branimira Glavaša.

Vezane vijesti

Uhićeni zbog skidanja nekoliko filmova i igara

Uhićeni zbog skidanja nekoliko filmova i igara

Splitska policija kazneno je prijavila dvojicu Kaštelana zbog neovlaštenog skidanja nekoliko filmova, računalnih igara i programa Microsoft Office s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika