05.11.2010. / 12:56

Autor: Hina

Voštana Lady Gaga u muzejima Madame Tussaud diljem svijeta

Voštane figure bit će postavljene u muzejima Madame Tussaud u Londonu, Amsterdamu, Berlinu, New Yorku, Los Angelesu, Las Vegasu, Šangaju i Hong Kongu. Pojedinosti o tome u kojoj će opravi figura Lady Gage biti izložena u kojem gradu drže se u strogoj tajnosti do zadnjeg trenutka

Lady GagaLady GagaPop pjevačica Lady Gaga dobit će istodobno svoje voštane figure u osam muzeja Madame Tussaud diljem svijeta 9. prosinca, a svaka će njezina figura nositi drukčiju blještavu opravu.

Timovi u Londonu rade na 2,4 milijuna dolara vrijednom projektu u okviru kojega će se napraviti voštane replike Lady Gage u različitim "outfitima", poput onog koji je predstavila na dodjeli Brit Awardsa ove godine.

Voštane figure bit će postavljene u muzejima Madame Tussaud u Londonu, Amsterdamu, Berlinu, New Yorku, Los Angelesu, Las Vegasu, Šangaju i Hong Kongu. Pojedinosti o tome u kojoj će opravi figura Lady Gage biti izložena u kojem gradu drže se u strogoj tajnosti do zadnjeg trenutka.

Lady Gaga (24), pravog imena Stefani Germanotta, dominira svjetskim pop ljestvicama zadnje dvije godine, a večeras će nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika