05.11.2010. / 15:49

Autor: Nacional.hr

S Ferrarijem sletio s autoceste: Automobilist Marin Čolak u bolnici, suvozačica poginula

Prema tragovima na mjestu nesreće nakon slijetanja automobil je nekontrolirano vozio sto metara po travnatoj površini, zatim se zapalio, te je od njega ostala samo hrpa neprepoznatljivog lima

Od Ferrarija je ostala samo hrpa neprepoznatljivog lima (Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL)Od Ferrarija je ostala samo hrpa neprepoznatljivog lima (Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL)U prometnoj nesreći na drugom kilometru autoceste Zagreb-Rijeka kod čvora Bosiljeva II koja se dogodila u 12,15 sati, po izvješću karlovačke Policijske uprave, jedna je osoba poginula.

Na mjestu nesreće je osobni automobil koji je sletio s kolnika i potpuno izgorio. Hitna medicinska pomoć iz Karlovca potvrdila je da je jedna ozlijeđena osoba prevezena u karlovačku Opću bolnicu.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list nesreću je doživio automobilistički as Marin Čolak, a pri prevrtanju je život izgubila njegova dvadesetogodišnja suvozačica dok je Čolak hitno prebačen u bolnicu.

Čolakov Ferrari se zapalio nakon što je iz još nepoznatog razloga skrenuo desno van kolnika. Jutarnji piše da je možda došlo do kontakta s još jednim brzim automobilom, sportskom verzijom Nissana zagrebačkih registracija koji se zaustavio 150 metara dalje, no to će utvrditi policija. Prema tragovima na mjestu nesreće nakon slijetanja automobil je nekontrolirano vozio sto metara po travnatoj površini, zatim se zapalio, te je od njega ostala samo hrpa neprepoznatljivog lima.

Čolak (26) prvi je hrvatski automobilist koji se natjecao u prestižnom WTCC. Sa utrkama je započeo u Njemačkoj u vrlo mladoj dobi, uključujući njemački Formula Renault i njemački Seat Leon Cupra kup. U 2009, ulazi u prestižno WTCC prvenstvo za punu sezonu sa svojim privatnim timom kojeg vodi njegov otac Nikica pod imenom Croatia Čolak Ingra Seat Team.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

registracija
4/12/09

Timeless, 05.11.10. 16:04

Ako se on razbio na autocesti ,onda za nas "obične " nema šanse...


registracija
22/7/09

bm0112, 05.11.10. 16:33

Čolakov Ferrari se zapalio nakon što je iz još nepoznatog razloga skrenuo desno van kolnika. Dragi novinari .nije van kolnika nego izvan kolnika.Do nedavni niste znali da se kaže milijun a ne milion! Sramno!


registracija
5/3/10

starimudrac, 05.11.10. 21:59

a vozio je 130km/h.


registracija
17/1/10

pitman, 06.11.10. 05:10

cuo sam da je tatin sinek iskocio iz auta a ostavio djevojku....mali se cjeli zivot preserava pa ga nece ni ovo zaustavit.


registracija
28/12/09

slave4you, 10.11.10. 12:47

neka se preserava.....jer zna da mu svi mogu popusiti kurac,a djevojka je bila malo caknuta kada se za njim stalno vozila,pa nije prvi puta dao gas to daske,a i nece biti zadnji puta....uostalom, u hrvatskoj mozez covjeka ubiti a da nikomu nije nista,2 i pol godine najvise i to je to......colak sve najbolje i nemoj se sekirati radi toga,novi auto i gas prema jadranu na ljeto 2011


registracija
12/11/10

kićšo, 12.11.10. 19:58

u utrci su sudjelovali:Ferrari od marina , Nissan od dalibora , ford focus rs od hrvoja i ultima gtr od slovenca policija sere kvake video će naći sami pa kad ga nađu umrijet će


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika