05.11.2010. / 16:21

Autor: Nacional.hr

Kosor šuti, Hebrang stao u obranu: Sanader pokušava zaustaviti borbu protiv kriminala

Komentirajući Sanaderovu ocjenu da premijerka Jadranka Kosor nije sposobna voditi vladu, Hebrang ističe kako to govori čovjek koji je vladu napustio kada je zemlju uveo u krizu i nije se s njom, za razliku od premijerke Kosor, imao snage nositi

Ivo Sanader i Andrija Hebrang (Foto: Patrik Maček/Večernji list)Ivo Sanader i Andrija Hebrang (Foto: Patrik Maček/Večernji list)Na sjednici Vlade Jadranka Kosor nije željela spominjati optužbe koje je na njen račun poslao bivši premijer Ivo Sanader te se pretvarala kao da se ništa nije dogodilo.

No zato se Andrija Hebrang okomio na Sanadera te je ocijenio da je današnji zahtjev bivšeg premijera i nezavisnog saborskog zastupnika za osnivanjem istražnog povjerenstva koje bi istražilo navode Damira Polančeca o navodnoj nagodbi s potpredsjednikom Sabora i HDZ-a Vladimirom Šeksom, pokušajem zaustavljanja borbe protiv kriminala kao i puta Hrvatske u EU.

"Zahtjev za istražnim povjerenstvom u trenutku kada je premijerka dala žestoku podršku borbi protiv kriminala zaustavljanje je borbe protiv kriminala kao i puta Hrvatske u EU", rekao je Hebrang u izjavi za Hinu.

Video - Puna usta laži u Andrije Hebranga: 'Stazić laže da ja lažem da je Sanader lagao'

Istaknuo je kako ga iznenađuje što zastupnik Sanader nije bio na glasovanju, a nakon jučerašnjeg iskaza bivšeg ravnatelja Carine Mladena Barišića u USKOK-u, u kojem ga je navodno teretio, naglo se danas ukazao u Saboru.

Izjava da je Vladimir Šeks zloupotrebljavao pravosuđe čista je samooptužba jer mu je upravo on, Sanader, bio stranački nadređen proteklih deset godina, ističe Hebrang.

Komentirajući Sanaderovu ocjenu da premijerka Jadranka Kosor nije sposobna voditi vladu, Hebrang ističe kako to govori čovjek koji je vladu napustio kada je zemlju uveo u krizu i nije se s njom, za razliku od premijerke Kosor, imao snage nositi.

Ta izjava u trenutku poboljšanja svih ekonomskih pokazatelja ne koristi Hrvatskoj, ocijenio je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 05.11.10. 16:38

UDRIA ga ANDRIJA u glavu.


registracija
1/1/70

, 05.11.10. 16:42

Andrija,znas đe se VO tuce ? Među rogove mu nesto sprasi


registracija
26/11/09

abar, 05.11.10. 16:47

Haj ne trkeljaj bez veze Andrija, PADRINO stiže nahebali ste sad


registracija
14/11/07

laufer, 05.11.10. 19:34

Kakva hrpa licemjera i beskičmenjaka... do jučer su svi zajedno krčmili ovu jadnu zemlju, a danas su veliki borci protiv korupcije, puni brige za Hrvatsku.


registracija
5/3/10

starimudrac, 05.11.10. 21:55

majku vam božiju, u kini bi vas postrojili na staru godinu na markovu trgu. joj, koji bi to šou bio !!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika