05.11.2010. / 18:04

Autor: Tin Horvat

Audemars Piguet i Jarno Trulli: zajednička strast za perfekcijom i preciznosti

Lojalan tradiciji povezivanja svojih modela sa motor sportom, Audemars Piguet i njegov novi Royal Oak JT, kombinacija je inovativne vanjštine i besprijekornog mehanizma

Jarno TrulliJarno TrulliAudemarsov Royal Oak offshore model ne treba posebno predstavljanje. Ova ekstremna verzija Royal Oak modela, sportskog sata koji je već priznat kao ikona, utjelovljuje talent i investiranje kompanije u estetiku i performanse. Uspješno povezivan s nekima od najvećih vozač Formule 1 poput Rubensa Barrichella i Juan Pabla Montoye, sada je izrađen i u specijalnoj limitiranoj seriji noseći potpis Jarna Trullija. Slaveći to partnerstvo, novi Royal Oak Jarno Trulli chronograph sjedinjuje njihove zajedničke vrijednosti poput strasti za perfekcijom i preciznosti te predanosti najvišem standardu.

Lojalan tradiciji povezivanja svojih modela sa motor sportom, Audemars Piguet i njegov novi Royal Oak JT, kombinacija je inovativne vanjštine i besprijekornog mehanizma. Karbonsko kućište, promjera 42mm, vodootporno je do 100 metara.

Poznati oktagonalni okvir kućišta, dio sata koji je najviše izložen mogućim oštećenjima, napravljen je od Cermeta (keramika + metal), materijala od kojega se radi toplinska izolacija za space shuttle letjelice. Posebno je otporan na udarce, ekstremne temperature i koroziju.

Specifičan je po antracit sivoj boji koja u kombinaciji sa karbonski crnim brojčanikom ovome satu daje poseban 'ispod radara' izgled a opet sofisticiranog dizajna. Ostatak kućišta je od titana što samo pridonosi ukupnom dojmu. Prozirna pozadina kućišta ponosno otkriva 3126/3840 mehanizam, baziran na kućom Audemars Piguet 3120 kalibru, pouzdanom i provjerenom mjernom instrumentu.

Komentari

registracija
5/7/07

sixkiller666, 05.11.10. 20:57

45.000 EUR


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika