05.11.2010. / 20:13

Autor: Hina

Obračun kod Opatije: Jedan smrtno stradao, a dvojica ozlijeđena

Operativno-komunikacijski centar primorsko-goranske Policijske uprave izvijestio je večeras kako je u obračunu u Jušićima uporabljeno vatreno oružje te da je u tom obračunu jedna osoba smrtno stradala

U ugostiteljskom objektu Omega u Jušićima danas je oko 16,30 sati nakon verbalnoga uslijedio fizički sukob između tri muške osobe mlađe životne dobi pri čemu je došlo do uporabe vatrenoga oružja, potvrdio je glasnogovornik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Veršić.

Tom prilikom jedna je jedna osoba smrtno stradala a dvije su ozlijeđene. Jedan od mladića s ozljedama opasnima po život prevezen je u KBC na Sušaku dok je drugi prema informacijama kojima policija raspolaže tek lakše ozlijeđen.

Očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja kao i kriminalističko istraživanje su u tijeku.

Glasnogovornik Veršić je potvrdio da su sva trojica upletenih u oružani sukob otprije poznati policiji.

Operativno-komunikacijski centar primorsko-goranske Policijske uprave izvijestio je večeras kako je u obračunu u Jušićima uporabljeno vatreno oružje te da je u tom obračunu jedna osoba smrtno stradala.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika