05.11.2010. / 20:41

Autor: Hina

Sve manje nade za Konstruktor: U Crnoj Gori produžen rok grčko-izraelskom konzorciju

Grčko-izraelski konzorcij Aktor-HCH nije u predviđenu roku, koji je istekao 29. listopada, dostavio potrebna financijska jamstva za izgradnju autoceste Bar-Boljari, pa je zatražio produženje tog roka

Grčko-izraelskom konzorciju Aktor-HCH u petak je crnogorski Savjet za izgradnju autocesta produžio rok za dostavu financijskih jamstava za gradnju autoceste Bar-Boljari do 10. prosinca, javlja crnogorska agencija MENA.

"Od izraelske tvrtke smo dobili prilično uvjerljivu poruku da su oni predani izvedbi projekta", rekao je novinarima crnogorski ministar prometa, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar.

Kazao je da je jedan od razloga zbog kojeg je produžen rok taj što će se 25. studenoga održati sastanci predstavnika konzorcija s Europskom investicijskom bankom (EIB) te crnogorske vlade s tom bankom.

Grčko-izraelski konzorcij Aktor-HCH nije u predviđenu roku, koji je istekao 29. listopada, dostavio potrebna financijska jamstva za izgradnju autoceste Bar-Boljari, pa je zatražio produženje tog roka.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika