06.11.2010. / 08:26

Autor: Andrea Belin

Supertalent: Jana Klarić i Petra Antolić postale prve finalistice

Nakon proglašenja prve finalistice, žiri se trebao odlučiti između Petre Antolić i Marjan Demo TeaMA. S obzirom da su Petru Antolić odmah nakon izvedbe You Make Me Feel (Like A Natural Woman) Arethe Franklin nagradili superlativima, bilo je jasno za koga će se odlučiti

Petra Antolić i Jana Klarić s voditeljima Reneom Bitorajcem i Igorom Mešinom; Foto: Goran Jakuš/PIXSELLPetra Antolić i Jana Klarić s voditeljima Reneom Bitorajcem i Igorom Mešinom; Foto: Goran Jakuš/PIXSELLU petak je održana prva polufinalna večer showa Nove TV 'Supertlanet'. Deset natjecatelja pokazalo je svoje sposobnosti, a najveće oduševljenje gledatelja, doduše i žirija izazvale su dvije djevojke, gimnastičarka Jana Klarić i pjevačica Petra Antolić.

'Presretna sam iako moram priznati da sam imala tremu. Drago mi je da se nisam okliznula i da je sve prošlo kako sam i zamislila', kazala je desetogodišnja Jana Klarić.

Nakon proglašenja prve finalistice, žiri se trebao odlučiti između Petre Antolić i Marjan Demo TeaMA. S obzirom da su Petru Antolić odmah nakon izvedbe You Make Me Feel (Like A Natural Woman) Arethe Franklin nagradili superlativima, bilo je jasno za koga će se odlučiti.

Izjava Nine Badrić da je ona nešto najbolje što se dogodilo u posljednjih nekoliko godina u svim reality showovima, Petri je izmamila suze na lice.

Vezane vijesti

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

Potraga za prvim hrvatskim Supertalentom došla je do svoje velike završnice te u superfinalu gledatelji imaju priliku saznati tko je pobjednik druge… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika