06.11.2010. / 11:53

Autor: Nacional.hr

Afera Fimi Media: Barišića slomio zatvor pa je Uskoku otkrio sve?

Nagađa se kako policija i istražitelji sve više stežu obruč oko bivšeg premijera Ive Sanadera. To bi objasnilo njegove pokušaje da diskreditira aktualnu Vladu i svoje bivše kolege iz HDZ-a

Mladen BarišićMladen BarišićBivši šef Carinske uprave i rizničar HDZ-a popustio je i otvorio dušu istražiteljima Uskoka. Prema informacijama koje su dospjele u medije, Mladen Barišić je shrvano bolešću i činjenicom da je završio iza rešetaka odlučio je izražiteljima otvoreno govoriti o svojoj ulozi u financiranju HDZ-a.

Barišić je istražiteljima navodno rekao ime osobe koja je najviše profitirala od novca koji je izvučen iz državnih tvrtki.

Ukoliko je to točno, Barišić bi se uskoro mogao naći na slobodi, a mogla bi mu se pridružiti i vlasnica Fimi Media, Nevenka Jurak, ako pokaže jednak stupanj suradnje.

Nagađa se kako policija i istražitelji sve više stežu obruč oko bivšeg premijera Ive Sanadera. To bi objasnilo njegove pokušaje da diskreditira aktualnu Vladu i svoje bivše kolege iz HDZ-a.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/8/10

DarkoUSA, 06.11.10. 20:03

I kada ga privedu taj vise nece izaci na slobobu (vjerojatno znate o kome mislim)


registracija
30/8/10

TonyP, 06.11.10. 23:33

i MK je izasao iz zatvora, koji je manje povezan, sto ne bi i on. sve je to samo igra, da se skrene paznja s goruceg problema s ekonomijom. samo dodatno kupovanje vremena. da se zametnu tragovi. nakon visibaba. pa da nemaju dokaza i nas spremiti, kad se vlast promjeni.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika