06.11.2010. / 12:24

Autor: Hina

Tadića u Vukovaru dojmile riječi roditelja ubijenih i nestalih

Predsjedniku Srbije Borisu Tadiću u sjećanju su, kao najjači utisak nakon posjeta Vukovaru, Ovčari i Paulin Dvoru, ostali likovi i riječi roditelja i članova obitelji nestalih i ubijenih Srba i Hrvata, prenosi u subotu beogradski dnevnik "Blic".

Boris TadićBoris TadićPredsjedniku Srbije Borisu Tadiću u sjećanju su, kao najjači utisak nakon posjeta Vukovaru, Ovčari i Paulin Dvoru, ostali likovi i riječi roditelja i članova obitelji nestalih i ubijenih Srba i Hrvata, prenosi u subotu beogradski dnevnik "Blic".

"Nitko od njih nije rekao prejaku riječ, a neki već 19 godina čekaju na odgovore. Dostojanstveni u svojoj muci, traže istinu", rekao je Tadić u izjavi tom listu.

Sudbine njihovih najmilijih moraju se, ističe srbijanski predsjednik, riješiti kako bi obitelji Srba i Hrvata, obje države i narodi našli mir te krenuli dalje.

"Blic" navodi da se predsjednik Tadić i predsjednik Hrvatske Ivo Josipović već opisuju kao državnici koji simboliziraju proces pomirenja na Balkanu.

Dodaje se kako je susret dvojice predsjednika u četvrtak obilježile isprike, Tadića na Ovčari, i Josipovića u Paulin Dvoru.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika