06.11.2010. / 16:42

Autor: Hina

Ured predsjednika Srbije: Tadić je u Vukovaru iznosio službena stajališta

Ured srbijanskog predsjednika priopćio je u subotu da je Boris Tadić tijekom posjeta Hrvatskoj u četvrtak iznosio stajališta države Srbije, a ne svoja osobna stajališta, reagirajući time na tvrdnje nekih hrvatskih stranaka i medija, prenosi Tanjug.

Boris Tadić i Ivo JosipovićBoris Tadić i Ivo JosipovićUred srbijanskog predsjednika priopćio je u subotu da je Boris Tadić tijekom posjeta Hrvatskoj u četvrtak iznosio stajališta države Srbije, a ne svoja osobna stajališta, reagirajući time na tvrdnje nekih hrvatskih stranaka i medija, prenosi Tanjug.

Iz ureda srbijanskog predsjednika naglašavaju da Tadićev posjet "nije bio osobni, nego radni" te da je sve što je predsjednik Srbije rekao u Vukovaru, na Ovčari te u Paulin Dvoru službeno stajalište države Srbije.

Tanjug je u Tadićevu uredu zatražio komentar tvrdnje "dijela hrvatske javnosti" i "Hrvatske stranke prava" da je Tadić u Hrvatskoj boravio neslužbeno i da su njegove poruke i isprike zapravo njegov osoban stav.

Tadić je suprotno, kako podsjeća Tanjug, naglasio još tijekom samog posjeta u četvrtak, poručivši kako osobne geste u procesu pomirenja nisu dovoljne. Agencija dodaje kako dio, uglavnom neslužbene, hrvatske javnosti, za razliku od službenog Zagreba, nastoji minimizirati važnost Tadićeva posjeta Ovčari te relativizirati njegovu ispriku tumačenjima da je riječ o Tadićevom osobnom stajalištu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 06.11.10. 17:56

Nema tu ovo ono!

Onako je kako HSP kaže!

Triba je doć u plavon odijelu a ne u crnon! Ovako ne vrijedi!

Kad bude doša u plavon mi ćemo reć ..." triba je doć u zelenom" ... Nema toga šta mi ne moremo reć. More on oblačit odijela kuliko 'oće mi ćemo uvik ništa nać šta ne vaja!

I tako mi skrbimo za Rvacki narod već priko 150 gudina!

Živija naš otac Dumovine !


registracija
8/7/09

bankar, 06.11.10. 18:30

nova tv tipično odvratno a za hsp to ni ne smatram ljudima


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika