06.11.2010. / 21:00

Autor: Hina

SK gimnastika: Marković zlatni na tlu, srebra za Tkalčec i Seligmana, bronca za Udea

Prvoga dana finalnih natjecanja Svjetskog kupa u gimnastici u Osijeku hrvatski predstavnici osovjili su čak četiri medalje, Tomislav Marković je bio najbolji u vježbi na tlu, Tijana Tkalčec je osvojila drugo mjesto u preskoku, drugi u vježbi na konju s hvataljkama bio je Robert Seligman, dok je Filip Ude bio treći također na konju s hvataljkama.

Tomislav Marković (Foto: Davor Javorović/PIXSELL)Tomislav Marković (Foto: Davor Javorović/PIXSELL)Prvoga dana finalnih natjecanja Svjetskog kupa u gimnastici u Osijeku hrvatski predstavnici osovjili su čak četiri medalje, Tomislav Marković je bio najbolji u vježbi na tlu, Tijana Tkalčec je osvojila drugo mjesto u preskoku, drugi u vježbi na konju s hvataljkama bio je Robert Seligman, dok je Filip Ude bio treći također na konju s hvataljkama.

Tomislav Marković je u svom rodnom gradu bio najbolji u vježbi na tlu s ocjenom 14.825 ispred Talijana Enrica Pozza (14.800) i Finca Sakarija Vekkija (14.625). Drugi naš predstavnik u finalu na tlu, Filip Ude je pao pri posljednjem doskoku, pa je s ocjenom 14.025 bio peti.

Tijana Tkalčec je usprkos ozljedi gležnja zauzela drugo mjesto u preskoku s ocjenom 13.350. Pobijedila je Poljakinja Paula Plichta sa 13.425.

Robert Seligman je za svoju vježbu na konju s hvataljkama dobio ocjenu 14.850, a Filip Ude za svoju 14.800, dok je bolji od obojice bio svjetski prvak Mađar Krisztian Berki sa 15.725.

U nedjelju je na rasporedu još pet finala po spravama.

Vezane vijesti

Seligman četvrti, Tkalčec šesta

Seligman četvrti, Tkalčec šesta

Dvoje je hrvatskih finalista na natjecanju Svjetskog gimnastičkog kupa u Gentu ostalo bez plasmana na pobjedničko postolje. Robert Seligman je bio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika